29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık makinesi 2012

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık makinesi hane ve lokantalar gibi mahallerde tabak ve öbür mutfak araçlarını yıkamak için yararlanılmakta olan alete verilen addır. Bulaşık makinesi, mutfaktaki hizmeti ile hanımlara en çok imdadına yetişen aletlerin başını çekmektedir. Yaşam ölçülerinin çoğalmasını da temin etmekte olan bulaşık makinesi, bununla birlikte bulaşık temizleme işleminin idareli olmasını sağlamaktadır. Bulaşık makinesiyle temizleme sırasında, bulaşık deterjanı ve hassas temizleme için bulaşık makinesi tuzu kullanılmaktadır.

Bulaşık Makinesi hususiyetleri

Piyasada farklı vasıflarda çok fazla bulaşık yıkama makinesi yer almaktadır. Bulaşık makinesi hususiyeti mevzusunda malumat sahibi olunması ihtiyaç olan makineyi edinmeyi sağlar.

Bulaşık yıkama makinesi Kapasitesi

Bulaşık yıkama makinesi dünya normu, bir servis takımı olaraktan ifade edilir. Başka boyutlardaki kap ve tabaklar bulaşık yıkama makinesi yıkama kısmına her zaman bağdaşmayabilir. Bu nedenle bulaşık yıkama makinesi temin etmeden evvel mutfak araçları ile olan armoniye (uyuma) itina etmeniz lazımdır.

Atolyede (iş yerinde) menfaatlenilmekte olan bulaşık makinesi 60 dakikada temizlemiş var olduğu tabak miktarına göz gezdirilerek kategorize edilir. Kategorize etme aynı ebatta tabakların üstünde yapılmaktadır. Bu kategorize etme süreci klasik ölçüde olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak temizleme makineleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Ebatları

Mutfakta özel bölüme koyulan bulaşık makinesinin eni ve derinliği genelde 60 santimetre olmak üzere normal boyuttadır ve çoğunlukla çok fazla bulaşık makinesi için yerleştirilmiş var olduğu alan asgari seksenaltı santimetre boyutunda olması gerekir. Taşınabilir bulaşık yıkama makinesi genişliği 45’e 60 santimetredir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha tutturulur. Bulaşık yıkama makineleri, tall tub yahut standart olaraktan tasnif edilir. Normal bulaşık makinesi, makine kurulumunu ve tamiri rahat 1 hale getirmek için kapağının alt bölümünde himaye levha lazımdır. Ancak tall tub bulaşık makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha çoktur ve bulaşık makinesi ön kapağı sabit olması sebebiyle daha iyi ses düşüren özellik sağlar.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Current bulaşık yıkama makinesi, eski aletlere oranla gürültüsüz çalışırlar. Bulaşık makinesi imalında farklı taraflarında kalın tabakalar, ses küçültücü cisimler ve plakalar kullanılıp, 44 desibele dek ses düşürtme seviyesi meydana çıkar. Ses azaltıcı hususiyeti olmayan düşük özellikli ve unit bulaşık yıkama makinesi genelde 65 desibel ses derecesinde işlemektedir (çalışmaktadır).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder