29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık makinesi nedir ne işe yarar?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık yıkama makinesi hane ve lokantalar gibi yerlerde tabak ve diğer mutfak gereçlerini temizlemek için yararlanılmakta olan araça bahşedilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki misyonu ile hanımlara en çok yardımcı olan mekanizmaların başını çeker. Hayat standartlarının artmasını da temin etmekte olan bulaşık makinesi, bununla birlikte bulaşık yıkama işleminin hesaplı olmasını karşılamaktadır. Bulaşık makinesiyle temizleme anında, bulaşık deterjanı ve hassas yıkama için bulaşık makinesi tuzu kullanılmaktadır.

Bulaşık Makinesi spesiyaliteleri

Pazarda farklı niteliklerde çok fazla bulaşık makinesi yer alır. Bulaşık yıkama makinesi hususiyeti mevzusunda bilgi sahibi olunması ihtiyaç olan aleti kazanmayı sağlar.

Bulaşık yıkama makinesi Hacmi

Bulaşık yıkama makinesi dünya normu, 1 servis takımı olarak tasvir edilir. Farklı boyutlardaki çanak ve tabaklar bulaşık makinesi temizleme ucuna daima uymayabilir. Bu sebeple bulaşık yıkama makinesi almadan evvel mutfak cihazları ile olan ahenke dikkat etmeniz lazımdır.

İş yerinde menfaatlenilmekte olan bulaşık makinesi saatte temizlemiş bulunduğu tabak sayısına bakılarak tasnif edilir. Sınıflandırma aynı ölçüde tabakların üzerinde yapılmaktadır. Bu tasnif etme işlemi standart ölçüde olan tabaklar üstünde değerlendirilen bardak temizleme aletleri için geçerlidir.

Bulaşık yıkama makinesi Ebatları

Mutfakta özel bölüme konulan bulaşık yıkama makinesinin genişliği ve derinliği genellikle 60 cm olmak üzere klasik ölçüdedir ve genelde birçok bulaşık yıkama makinesi için yerleştirilmiş bulunduğu alan en düşük seksenaltı santimetre büyüklüğünde olması gerekir. Seyyar bulaşık yıkama makinesi genişliği 45’e 60 santimetredir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha tutturulur. Bulaşık yıkama makineleri, tall tub ya da klasik olaraktan sınıflandırılır. Normal bulaşık makinesi, makine yerleşimi ve onarımı basit bir duruma getirmek için kapağının alt kesiminde muhafaza levha gerekmektedir. Fakat tall tub bulaşık yıkama makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha çoktur ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olduğu için daha güzel ses azaltan vasıf sağlar.


Sessiz Bulaşık yıkama makinesi

Modern bulaşık makinesi, önceki makinelere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık yıkama makinesi imalında başka bölümlerinde kalın katmanlar, ses küçültücü cisimler ve plakalar kullanılıp, 44 desibele dek ses düşürtme düzeyi ortaya çıkar. Ses azaltıcı hususiyeti olmayan düşük vasıflı ve mannequin bulaşık makinesi genellikle altmışbeş desibel ses derecesinde işlemektedir (çalışmaktadır).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder